Un bărbat din Florida i-a dat în judecată pe Tiger Woods şi pe caddie-ul acestuia, Joe LaCava, el invocând un incident de la un turneu din 2018, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brian Borusso spune că a fost rănit fiind împins dur de LaCava când încerca să îşi facă un selfie cu Woods, la Valspar Championship, în Innisbrook.

Borusso solicită în instanţă 30.000 de dolari daune, spunând că a căzut în mulţimea de spectatori după ce a fost împins de LaCava şi a suferit răni “permanente sau care încă necesită tratament”.

Tiger Woods este şi el dat în judecată de bărbat deoarece este angajatorul lui LaCava.

În plângerea depusă la tribunalul din Pinellas, Florida, se menţionează că, potrivit regulamentelor Asociaţiei SUA de Golf, fiecare jucător de golf este responsabil pentru acţiunile caddie-ului său în competiţie şi că Woods nu şi-a făcut datoria, lăsându-l prin neglijenţă pe LaCava să facă uz de forţă.

 

În golf, caddie este coechipierul care cară crosele pe teren, le curăţă şi ajută jucătorul cu sfaturi. 

Preşedintele Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), Alejandro Dominguez, a solicitat FIFA o reuniune pentru analizarea posibilităţii de a se crea un fond global pentru ca federaţiile afectate de pandemia de coronavirus să fie ajutate, informează L’Equipe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.