Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca directorul sportiv al CSM Politehnica Iaşi, Tibor Selymes, a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 4.500 de lei după meciul cu FC Viitorul, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Selymes a fost sancţionat în baza articolului 65.a din Regulamentul Disciplinar, care prevede următoarele: “Abateri împotriva oficialilor. Persoana care săvârşeşte abateri împotriva oficialilor de joc se sancţionează astfel: a) suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora”.

Tot miercuri, au fost sancţionaţi ca urmare a partidei Universitatea Craiova – Hermannstadt Emil Pieleanu, delegat al gazdelor, şi Eugen Beza, antrenor secund al oaspeţilor.

Pieleanu a fost suspendat o lună şi penalizat cu 640 de lei în baza articolului 53.1 (Abateri ale ocupanţilor băncilor de rezerve/Accesul în vestiarul arbitrilor. Jucătorii sau oficialii aflaţi pe banca de rezerve care protestează în mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, la deciziile arbitrilor vor fi sancţionaţi cu suspendare pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor şi antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor).

Eugen Beza a fost suspedat două jocuri şi penalizat cu 6800 de lei pentru denunţ calomnios, în baza articolului 52.1. “Orice persoană care formulează plângere penală împotriva unei alte persoane ce se dovedeşte neîntemeiată/nedovedită ori pentru care persoana împotriva căreia a fost formulată plângerea a fost achitată, va fi obligată la plata unei penalităţi de până la 500.000 lei”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.