Echipa de handbal feminin Thuringer HC a anunţat, marţi, că nu se va prezenta la meciurile de sâmbătă şi duminică, pe terenul lui Minaur Baia Mare, din cauza carantinei impusă de statul german la revenire. Astfel, Minaur câştigă ambele dispute cu 10-0 şi încheie grupa C a EHF European League pe primul loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dragi iubitori ai handbalului, vă informăm că la sosirea acasă după meciurile din România, echipa noastră ar fi trebuit să intre în carantină datorită măsurilor restrictive impuse de guvern în Germania. România este pe listă ţărilor cu <risc ridicat> şi astfel nu există nicio şansă pentru echipa Thuringer HC să revină în Germania fără restricţia expusă mai sus. Această ultimă notificare în ceea ce priveşte restricţiile, face ca echipa Thuringer HC să nu mai dispute cele două meciuri în România din EHF European League. Aceste meciuri nu mai pot fi amânate, pentru că nu mai este timp pentru aşa ceva, meciurile din grupe urmând să se încheie pe 21 februarie”, a transmis formaţia germană, citată de Minaur Baia Mare.

Astfel, Minaur ar urma să joace în sferturile de finală cu echipa de pe locul 2 în grupa D, Kuban Krasnodar sau Dunărea Brăila, care se duelează în meci direct sâmbătă. În prezent, Kuban e pe locul 2, cu 6 puncte, iar Dunărea pe locul 3, cu 5.

Minaur Baia Mare încheie grupa cu 10 puncte, clasamentul fiind actualizat de EHF.

În grupa C se mai joacă, tot sâmbătă, meciul dintre Astrahanocka – Storhamar, al cărui rezultat nu va afecta poziţia de lider pe care o are Minaur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.