Mijlocaşul Thomas Muller şi-a prelungit până în vara anului 2024 contractul cu campioana Germaniei, Bayern Munchen, a anunţat clubul bavarez, informează AFP. Vechea înţelegere expira vara viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muller, 32 de ani, ete la Bayern de la vârsta de zece ani, în 2000, şi a fost promovat ca fotbalist profesionist în 2008. DE atunci, el a jucat în peste 600 de partide pentru echipa bavareză.

Cu Bayern, Muller a câştigat de 11 ori Bundesliga, un record, de şase ori Cupa Germaniei şi de două ori Liga Campionilor (2013, 2020). În palmaresul lui mai figurează şapte trofee ale Supercupei Germaniei, două ale Supercupei Europei şi două ale Cupei Mondiale a cluburilor.

"Thomas Muller este un simbol care poartă emblema clubului în suflet. Este o persoană care îşi asumă rolul de lider şi este o figură importantă în vestiar, datorită personalităţii sale", a declarat Oliver Kahn, preşedintele lui Bayern.

Muller are 112 selecţii la echipa naţională a Germaniei, cu care a câştigat titlul mondial în 2014.

Bayern încearcă să le prelungească înţelegerile care expiră în 2023 altor doi jucători importanţi, portarul Manuel Neuer şi atacantul Robert Lewandowski. Cu jucătorul polonez va fi mai greu, deoarece acesta îşi doreşte să plece din Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.