Sportiva Elena Zaharia a încheiat duminică zilele magice de la Campionatul European U21 de tenis de masă cu titlul de vicecampioană europeană în proba de simplu şi cu un total de trei medalii cucerite în Skopje, în toate probele în care a participat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tricolora a fost aproape de a atinge din nou performanţa din 2022, când a devenit campioană europeană la U21 simplu feminin, iar în Skopje a avut un prestaţii solide, din grupe şi până în finala europeană.

Elena Zaharia a abordat cu încredere duelul pentru aur contra sportivei ucrainene Veronika Matiunina, într-un meci în care ambele sportive au făcut un efort mare pentru a câştiga, cu lovituri şi schimburi la nivel înalt. Deşi a dus meciul în decisiv, după ce a salvat o minge de meci la 2-3, 9-10, în setul al şaselea, finalul i-a aparţinut sportivei din Ucraina, iar întâlnirea Elena Zaharia - Veronika Matiunina s-a încheiat 3-4 (9-11, 11-6, 4-11, 11-4, 9-11, 14-12, 5-11).

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Medaliile obţinute de sportivii români la Skopje:

Bianca Mei-Roşu/Elena Zaharia, aur la U21 dublu feminin

Elena Zaharia, argint, la U21 simplu feminin

Camelia Mitrofan/Sara Tokic (Slovenia), argint la U21 dublu feminin

Eduard Ionescu/Darius Movileanu, argint la U21 dublu masculin

Darius Movileanu/Elena Zaharia, argint la U21 dublu mixt

Iulian Chiriţa/Andrei Istrate, bronz la U21 dublu masculin

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.