Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au câştigat vineri titlurile de campioni naţionali ai României pe anul 2024, la simplu feminin şi respectiv masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea Bernadette Szocs (CSA Steaua Bucureşti) s-a impus în concursul feminin, după ce a învins-o în finală pe Irina Ciobanu (CS Rapid Bucureşti) cu scorul de 4-1 la seturi. Medaliile de bronz au fost câştigate de Adina Diaconu (CS Rapid Bucureşti) şi Ioana Sîngeorzan (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud).

În proba masculină câştigător a fost Ovidiu Ionescu (SCM Gloria Buzău), care a dispus în finala concursului de Darius Movilean (CSA Steaua Bucureşti), cu 4-0. Pe locul al treilea au venit Eduard Ionescu şi Andre Istrate, ambii legitimaţi la CSA Steaua Bucureşti).

În finala de la dublu feminin am asistat la o surpriză, perechea Bernadette Szocs / Elizabeta Samara (CSA Steaua) cedând cu 1-3 în faţa dublului Irina Ciobanu / Adina Diaconu (CS Rapid Bucureşti). Medalia de bronz a ajuns la echipele Elena Zaharia (CSM Constanţa) / Andreea Dragoman (CSA Steaua Bucureşti) şi Bianca Mei-Roşu / Andrea Teglas (LPS NR Constanţa).

Concursul de dublu masculin a fost câştigat de perechea Cristian Chiriţă (CSM Constanţa) / Iulian Chiriţă (CS Rapid Bucureşti), care a avut câştig de cauză în finală, învingând cu 3-1 perechea Ovidiu Ionescu (SCM Gloria Buzău) / Alin Spelbuş (CS Rapid Bucureşti).

Titlul naţional la dublu mixt a fost adjudecat de echipa Andrei Istrate / Andreea Dragoman (CSA Steaua Bucureşti), după o victorie împotriva perechii Eduard Ionescu / Elizabeta Samara (CSA Steaua Bucureşti).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.