Ciprian Tătăruşanu a devenit, duminică, primul portar al echipei AC Milan care a apărat un penalti în derbiurile cu Inter Milano, în ultimii 40 de ani, informează tuttomercatoweb.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perfomanţa precedentă i-a aparţinut lui Ottorino Piotti, care a parat lovitura de la 11 metri executată de Evaristo Beccalossi, în sezonul 1981/1982.

Ediţia de luni a Gazzetta dello Sport a lăudat performanţa portarului român în Derby della Madonina, decisiv prin penaltiul salvat în faţa lui Lautaro Martinez.

"Rezerva cui? Acum e un erou" este titlul din publicaţia citată care relatează că goalkeeper-ul echipeiAC Milan, care îl înlocuieşte pe titularul accidentat Mike Maignan, a dezvăluit după meci că a studiat, în cursul săptămânii, cum execută atacantul argentinian Lautaro Martinez loviturile de la unsprezece metri.

Tătăruşanu a fost declarat după partida de duminică jucătorul meciului.

Portarul echipei AC Milan, Ciprian Tătăruşanu, a apărat un penalti la meciul terminat la egalitate, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu Inter Milano, în etapa a XII-a a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de De Vrij ’17 (autogol) pentru Milan şi Calhanoglu ’11 (penalti) pentru Inter.

Tătăruşanu, integralist la gazde, a apărat în minutul 27 un penalti executat de Lautaro Martinez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.