Clubul VfB Stuttgart a anunţat, sâmbtă, că Herbert Gentner, tatăl lui Christian Gentner, căpitanului echipei şvabe, a decedat la stadion, la scurt timp după meciul cu Hertha Berlin, din etapa a XV-a din Bundesliga, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul a fost pe teren pe toată durata meciului pe care Stuttgart l-a câştigat, acasă, cu 2-1, în faţa berlinezilor. Gentner a oferit pasa decisivă la golul de 2-1, marcat de Mario Gomez, în minutul 76.

Jucătorul a dat un interviu pe teren imediat după meci, apoi a plecat în fugă la vestiare, unde medicii încercau să-l salveze pe tată său. O ambulanţă era prezentă la stadion, dar bărbatul a decedat la Mercedes Benz Arena.

Stadionul a fost evacuat în grabă şi activităţile de presă au fost suspendate, clubul oferind un comunicat cu privire la decesul lui Herbert Gentner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.