Parchetul olandez a cerut, vineri, o condamnare la doi ani de închisoare pentru atacantul echipei Spartak Moscova, Quincy Promes, judecat în Ţările de Jos pentru că şi-a înjunghiat un văr în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Olandezul a fost iniţial urmărit penal pentru tentativă de omor. Însă Parchetul a ajuns, în baza mărturiilor, la concluzia că nu există dovezi care să stabilească faptul că intenţia juucătorului a fost de a ucide.

Atacantul în vârstă de 31 de ani este judecat pentru că l-a rănit grav la un genunchi cu cuţitul pe unul dintre verii săi, în timpul unei dispute la o reuniune de faamilie la Abcoude, în iulie 2020.

“În baza anchetei poliţiei, bărbatul este suspectat de agresiune în formă agravată. Motivul agresiunii nu este cunoscut, însă ar putea fi vorba de furtul de bijuterii de la o mătuşă”, a menţionat Parchetul.

În momentul faptelor, Promes era legitimat la Ajax Amsterdam.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.