Sportiva Szocs Bernadette s-a calificat, duminică, în finala ITTF Europa Top 16, de la Montreax, iar Eliza Samara a ratat ultimul act şi va juca pentru medalia de bronz a Mastersului de tenis de masă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Szocs Bernadette s-a calificat în finala Masters-ului de la Montreax după ce a învins-o cu 4-0 pe suedeza Matilda Ekholm, cu scorul de 4-0 (11-7, 11-9, 11-9, 11-9).

În cea de-a doua semifinală, Eliza Samara a fost învinsă de olandeza Li Jie, scor 4-1 (13-11, 7-11, 11-9, 11-6, 13-11).

Astfel, în finala competiţiei se vor duela Szocs Bernadette şi Li Jie, iar pentru medalia de bronz vor juca Eliza Samara şi Marilda Ekholm, ambele partide fiind programate duminică.

A treia reprezentantă a României, Daniela Dodean-Monteiro, a fost învinsă în optimi de Jia Liu (Austria), cu 4-2.

”Suntem fericiţi şi mândri pentru că cele cele fete campioane europene en-titre în proba pe echipe (Daniela Dodean-Monteiro a fost şi ea în primele 16), ne demonstrează, ori de câte ori au ocazia, că suntem mai pregătiţi ca niciodată să atingem miracolul olimpic”, a scris FR Tenis de Masă, într-un mesaj, pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.