Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina a declarat, miercuri, că se aştepta ca meciul cu Simona Halep să fie foarte greu, subliniind că a reuşit să rămână concentrată pe tot parcursul întâlnirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu fizic, ambele am urmărit multe mingi, au fost puncte foarte lungi. Mă aşteptam la un meci greu, dar am rămas foarte concentrată de la început", a declarat Svitolina pe teren.

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în etapa a II-a a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

Elina Svitolina se califică după acest meci în semifinale.

Halep rămâne cu un premiu de 690.000 de dolari şi are asigurate 375 de puncte WTA. În ultima etapă, ea va evolua, vineri, cu Karolina Pliskova.

În al doilea meci al zilei de miercuri se vor întâlni învinsele din prima zi, canadianca Bianca Andreescu, locul 4 WTA, şi jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.