Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa. într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalti şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Craiova a început cu o fază la care arbitrul Andrei Chivulete nu a acordat iniţial nimic, dar după consultarea VAR arbitrul a decis să acorde penalti pentru Farul  după ce Alibec a fost faultat în careul gazdelor. Lovitura de pedeapsă a fost executată de acelaşi Alibec, dar portarul Laurenţiu Popescu a respins.

Alibec a fost însă pasatorul de la golul prin care Farul a deschis scorul, în minutul 24, prin Mateus Criciuma. În finalul primei reprize, Alibec l-a lovit pe Ştefan Vlădoiu în ceafă, la o fază de joc, şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. Alibec urmează să lipsească la meciul cu FCSB, din etapa viitoare.

În repriza secundă Farul s-a apărat, dar craiovenii au primit un penalti în minutul 80 pentru un fault al lui Kevin Boli asupra lui Koljic, penalti acordat de Andrei Chivulete după consultarea VAR. A executat Andrei Ivan, care a înscris. S-a încheiat egal, Farul este lider cu 47 de puncte, urmată în clasament de FCSB, care are 43 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 37 de puncte.

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Al. Creţu 46), Zajkov, Mitrea (Căpăţână 46), Badelj (Roguljic 64) – Mateiu (Koljic 68), Screciu – Cîmpanu (Baiaram 46), Işfan, A. Ivan – Markovic. ANTRENOR: Eugen Neagoe

FARUL: Aioani - Kiki, K. Boli, Artean, Borza (Bîrzu 73) - Doukoure, Nedelcu (Casap 83), Grameni (Baravykas 83) – Mateus Criciuma (Sali 46), Alibec, L. Munteanu (Sîrbu 65). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Borza 12, Mateus Criciuma 36, Sali 90+2

Cartonaş roşu: Denis Alibec (Farul) min. 45+4

Arbitri: Andrei Florin Chivulete - Sebastian Eugen Gheorghe, Andrei Constantinescu – Horia Gabriel Mladinovici

Arbitri VAR: Istvan Kovacs - Alexandru Cerei

Observator: Alexandru Deaconu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.