Echipa Universtatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Mediaş, clujenii, în rol de gazde, au avut primele şanse de gol, însă cei care au marcat au fost oaspeţii.

Dinamoviştii au recuperat un balon la centrul terenului, Denis Politic a primit, a intrat în careu şi l-a driblat pe Gorcea, deschizând scorul în minutul 15. Neşuţ Roşu i-a dat şi el emoţii lui Gorcea, în minutul 28, şi la pauză bucureştenii au intat în avantaj.

În repriza secundă, U Cluj a egalat destul de repede, în minutul 51, când Daniel Popa a înscris cu o lovitură de cap. Clujenii au alergat apoi după golul victoriei, pe care nu l-au reuşit şi meciul s-a încheiat la egalitate. U Cluj se află pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce Dinamo a obţinut primul punct al sezonului, dar nu părăseşte ultimul loc al clasamentului.

U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, Al. Mitrea, Vătăjelu – Bic (Calcan 83), I. Filip, Nistor - D. Popa, I. Stoica (Hofman 73), Chipciu. ANTRENOR: Anton Petrea

DINAMO: Golubovic – C. Costin, Giafer, R. Grigore, de Moura (Amzăr 74) - Larrucea – A. Bani, Iglesias (Gregorio 67), N. Roşu (Bena 83), Politic – C. Ţîră (Hakim Abdallah 67). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Mitrea 57 / N. Roşu 52, de Moura 55, Larrucea 58, A. Bani 58, Bena 90

Arbitri: Ovidiu Haţegan - Mircea Grigoriu, Sebastian Gheorghe - Rareş Vidican

Arbitri VAR: Radu Petrescu - Mircea Ardelean

Observator: Adrian Comănescu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.