Echipa Sepsi OSK a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în primul meci din etapa a doua a Superligii. Doi jucători au fost eliminaţi, câte unul de la fiecare echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul de la Sf. Gheorghe prima repriză s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat, dar cu un jucător eliminat. Este vorba de Mascarenhas (FCU Craiova), care a primit cartonaş roşu direct după un fault foarte dur la Jonathan Rodriguez. Intervenţia lui Mascarenhas l-a trimis pe Rodriguez direct la spital, cu ambulanţa, nu însă înainte ca încercările medicilor de a-l urca pe fotbalist în ambulanţă cu ajutorul tărgii să stârnească rumoare în tribună, din cauza unei probleme tehnice: picioarele tărgi refuzau să se rabateze.

Sepsi a avut şi ea un jucător eliminat, pe Cosmin Matei, în minutul 74, după un fault dur la Paramatti. Gazdele au deschis scorul în minutul 89, din colaborarea a doi jucători intraţi în repriza secundă. Aganovic a pasat şi Rondon a marcat cu o lovitură de cap. Acesta a fost şi scorul final, 1-0 pentru Sepsi, care trece pe primul loc în clasament, cu 4 puncte.

Potrivit Digi Sport, la meciul de la Sfântu Gheorghe a asistat şi premierul Ungariei, Viktor Orban, care a fost surprins de camerele TV în timp ce discuta cu Laszlo Dioszegi, patronul clubului Sepsi.

SEPSI: Niczuly – A. Dumitrescu, M. Bălaşa, D. Ciobotariu, Oteliţă – N. Păun (Aganovic 72), C. Matei, J. Rodriguez (Alimi 46) – M. Ştefănescu (Kallaku 84), Damaşcan (Rondon 46), Safranko (R. Varga 78). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCU CRAIOVA: R. Popa - Compagnucci, Paramatti, Danny Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, V. Achim, Baeten (R. Negru 56), Bauza (Sidibe 82), van Durmen – A. Chiţu (Bahassa 67). ANTRENOR: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: M. Ştefănescu 26 / Mascarenhas 26, R. Negru 71

Cartonaşe roşii: Cosmin Matei (Sepsi) min. 74 / Mascarenhas (FCU Craiova) min. 45+2

Arbitri: Adrian Cojocaru – George Neacşu, Alexandru Vodă – Sorin Vădana

Arbitri VAR: Horaţiu Feşnic – Alexandru Filip

Observator: Irina Mîrţ

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.