Echipa Poli Iaşi a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia campioană a României, Farul, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ovidiu, Hagi a început partida cu Poli Iaşi utilizând o formulă de echipă fără mulţi dintre titularii obişnuiţi, şi oaspeţii au profitat. Ieşenii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din startul meciului, la ocazia lui Alin Roman, din minutul 8. În minutul 11 brazilianul Luis Phelipe a deschis scorul cu un şut din marginea careului. În minutul 37 oaspeţii s-au desprins la 2-0, după ce Vojtus a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Martac. Vojtus a trimis în bară în minutul 42. Farul a reuşit să înscrie în minutul 44, prin Enes Sali. Iniţial, golul lui Sali a fost anulat de arbitrul Rareş Vidican, însă, după consultarea VAR, reuşita constănţeanului a fost validată. şi la pauză s-a intrat Farul – Poli Iaşi 1-2.

În minutul 51, însă, Poli Iaşi a făcut 3-1 după o centrare a lui Jatoba, reluată în plasă, din faţa porţii, de către Luis Phelipe, care a reuşit dubla. Ieşenii au dominat, în continuare, partida. Buzbuchi a avut două intervenţii excelente pe final de meci, dar nu s-a mai înscris şi echipa lui Leo Grozavu a obţinut primele puncte din acest sezon. Cu 3 puncte, Poli Iaşi este pe locul 9, în timp ce Farul, cu 6 puncte, se află pe poziţia a treia.

FARUL: Buzbuchi – D. Sîrbu (M. Popescu 46), K. Boli, Diogo Queiros (Andronache 62), Vianna - Artean, N. Popescu (Grameni 46), Vînă – Mateus Criciuma (Benchaib 67), Carnat, Sali (V. Dumitrache 46). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

POLI IAŞI: Ailenei - Martac, Tincu, Katanec, Stefanovici – Jatoba (C. Itu 90+2), A. Roman, Marchioni (Vaşvari 74), Luis Phelipe (A. Dumitru 61) – A. Gheorghiţă (Harrison 46), Vojtus (A. Ciobanu 61). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Vianna 58 / Stefanovic 42, Leo Grozavu 64

Arbitri: Rareş Vidican - Sebastian Gheorghe, Florian Vişan - Cătălin Busi

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru - Vladimir Urzică

Observator: Cristian Nica

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.