Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 29, arbitrul Viorel Flueran a dictat penalti pentru Petrolul, la o intervenţie în careu a lui Mutombo asupra lui Alexandru Musi, dar după consultarea VAR lovitura de la 11 metri a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid anterioară faultului, iar cartonaşul galben acordat lui Mutombo a fost şters. În minutul 52 Valentin Ţicu şi-a marcat revenirea în echipă cu un gol din lovitură liberă, mingea învingându-l pe Ducan după ce a fost uşor deviată de Gabriel David. După numai trei minute Grozav a majorat scorul la 2-0. În minutul 79 Ţicu a comis un henţ şi Viorel Flueran a dictat lovitură de la 11 metri. Eduard Florescu a transformat în minutul 81 şi ploieştenii reuşesc prima victorie după trei remize consecutive.

În clasament, Petrolul este pe locul 6, cu 25 de puncte, iar FC Botoşani rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu 8 puncte şi fără victorie în acest sezon.

PETROLUL: Zima - Doua, Papp, Huja, V. Ţicu - Jefferson, Seto, Diomande (Pedro Justiniano 85) – Al. Musi (Mitrov 85), Grozav (Omrani 85), Jair. ANTRENOR: Florin Pîrvu

FC BOTOŞANI: Ducan - R. Benzar, Mutombo, Ţigănaşu, A. Dragu (Pinson 71) – G. David, V. Dican, Ed. Florescu (Adams Friday 88) - C. Petro (Casap 71), M. Ilicic (Drole 58), N'Goma (Mouaddib 71). ANTRENOR: Andrei Patache

Cartonaşe galbene: Diomande 70 / Andrei Patache 45+3, G. David 65, Mutombo 70

Arbitri: Viorel Nicusor Flueran - Daniel Mitruţi, Adrian Popescu - Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Andrei Florin Chivulete - Stelian Slabu

Observator: Cristina Babadac

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.