Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia UTA Arad, în primul meci al noului sezon din Superligă. Gălăţenii au ratat un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Galaţi, arădenii au avut prima ocazie, o bară a lui Fabry, în minutul 3, şi chiar au deschis scorul, în finalul primei reprize, atunci când, în minutul 45+6, Rareş Pop a şutat de la 18 metri şi a înscris imparabil.

Egalarea a venit în minutul 62, la o pătrundere a lui Alexandru Pop care, excelent servit în careu de Teles, a finalizat cu un şut puternic din careu. Oţelul a primit un penalti în minutul 72, când Isac a comis henţ în careu, însă Cisotti a executat slab şi portarul arădenilor, Iacob, a apărat lovitura de pedeapsă. Gazdele au mai avut o ratare uriaşă în minutul 87, când Cârjan a trimis peste poartă din poziţie centrală.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, un start cu stângul pentru echipa gălăţeană, nou promovată în prima ligă.

OŢELUL GALAŢI: R. Stoian - A. Rus, Yabre, Ariel Lopez, Zhelev – Teles (Gaitan 90), I. Neagu (Zivulic 80), Cisotti - Al. Pop (Jardan 72), Fatai (Cârjan 46), A. Ursu (Bodişteanu 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

UTA ARAD: Fl. Iacob - Roganovic, Benga, Markov, Aly Abeid – Carp (Stahl 56), C. Mihai (D. Isac 60) - R. Pop (R. Mustacă 80), Fabry (Postolachi 77), D. Dumitraşcu – Cooper (Leidsman 46). ANTRENOR: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Dorinel Munteanu – antrenor 20, Zhelev 69 / C. Mihai 57, D. Isac 75, R. Mustacă 85

Arbitri: Andrei Chivulete - Sebastian Gheorghe, Mihăiţă Necula - Vlad Baban

Arbitri VAR: Florin Andrei - Claudiu Marcu

Observator: Iosif Olah

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.