Echipa Universitatea Cluj a învins, vineri, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 4-3, în meciul de debut al etapei a treia din Superligă. Trei jucători au reuşit dubla: Chiţu, Nistor şi Chipciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clujenii au deschis scorul în meciul de la Craiova, marcând în minutul 37 prin Dan Nistor, din pasa lui Chipciu.

Oltenii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 44, dar au reuşit să egaleze în minutul 50. Bahassa a trimis un şut care a lovit transversala, balonul a revenit în teren, iar Aurelian Chiţu a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 59, Bahassa a şutat din nou din careu, portarul Gorcea a respins, mingea a ajuns la Aurelian Chiţu, care l-a depăşit pe portarul clujenilor şi a înscris, aducându-i pe craioveni în avantaj. În minutul 67 oaspeţii au primit penalti pentru un henţ al lui Baeten şi Dan Nistor a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 69, reuşind dubla.

Craiova a revenit în avantaj în minutul 77, scor 3-2, printr-un gol marcat de Sidibe, abia intrat pe teren. Însă clujenii au replicat devastator pe final de meci. Chipciu a egalat cu un şut plasat, din marginea careului, în minutul 80, pentru ca acelaşi jucător să reuşească şi el dubla, în minutul 86, cu un şut deviat de Achim. Universitatea Cluj s-a impus cu 4-3 la Craiova, după un meci frumos, şi este pe locul 7 în clasamentul Superligii, cu 4 puncte, în timp ce FCU Craiova nu a acumulat nici un punct.

FCU CRAIOVA: R. Popa - Compagnucci, Paramatti, Danny Henriques, Van Durmen - Dr. Albu (S. Asamoah 46), Vl. Achim – Baeten (Sidibe 76),  Bauza (Blănuţă 88), Bahassa – A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolae Dică

U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, G. Miron, B. Mitrea, Vătăjelu - Bic, I. Filip (Calcan 82), Nistor (Piţian 90) - D. Popa, I. Stoica (Perianu 82), Chipciu. ANTRENOR: Anton Petrea

Cartonaşe galbene: Baeten 39, Paramatti 43 / B. Mitrea 20, R. Dimitrov 45+4, Gorcea 90+3

Arbitri: Kovacs Szabolcs - Ciprian Florin Danşa, Romică Bîrdeş - Marius Omuţ

Arbitri VAR: Florin Andrei - Ovidiu Robu

Observator: Nicolae Marodin

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.