Echipa Oţelul Galaţi a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FCU Craiova, în uvertura etapei a zecea din Superligă. Este prima victorie reuşită de gălăţeni în acest campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Craiova, gazdele au avut ocazii de gol în prima jumătate de oră a meciului cu Oţelul. Blănuţă a trimis în bară, în minutul 26, iar Dur Bozoancă a avut o intervenţie salvatoare la lovitura de cap a lui Aurelian Chiţu, la faza următoare şi prima repriză s-a încheiat fără gol marcat. După pauză, Dorinel Munteanu a fost extrem de inspirat la capitolul schimbări. L-a aruncat în luptă pe Fatai şi acesta a deschis scorul în minutul 62, cu o lovitură de cap la centrarea lui Zhelev. Gălăţenii au dominat partea a doua a întâlnirii şi antrenorul oaspeţilor a mai făcut o mişcare care i-a asigurat victoria. Ştefan Bodişteanu a intrat în minutul 78 şi a înscris pentru 2-0 în minutul 80. Acesta a fost scorul cu care s-a încheiat meciul de la Craiova, Oţelul e pe locul 9, cu 11 puncte, şi a bifat prima victorie a sezonului, în timp ce FCU Craiova, cu 12 puncte, e cu un loc mai sus, pe 8.

FCU CRAIOVA: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas – Baeten (Sidibe 76), Dr. Albu (S. Asamoah 71), V. Achim, Van Durmen (Bahassa 71) – A. Chiţu, Blănuţă (Bauza 56). ANTRENOR: Paul Răducan

OŢELUL: Dur Bozoancă - Adăscăliţei, Yabre (Zivulic 33), Lovric, Zhelev - Ariel Lopez - Cisotti, Teles (Jardan 46) – R. Tănasă (Bodişteanu 78), Al. Pop (Fatai 46), Maciel (Latouchant 90). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: V. Achim 68 / Maciel 60, Cisotti 74

Arbitri: Marcel Bîrsan - Mircea Grigoriu, Ionuţ Bobe - Cătălin Busi

Arbitri VAR: Bogdan Dumitrache - Cristina Trandafir

Observator: Nicolae Grigorescu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.