Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia FC Botoşani, în etapa a 27-a din Superligă. Trei jucători au fost eliminaţi, doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucureştenii au deschis scorul în  minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când  Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde. Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR. Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 87), Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Fl. Coman (Ov. Popescu 82). ANTRENOR: Elias Charalambous

FC BOTOŞANI: Ducan - Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu – I. Filip (Ofosu 77), Dican (Margiotta 46), G. David (Mitrov 46) – Ed. Florescu (Charles Petro 68), E. Lopez (Mouaddib 46), Kaprof. ANTRENOR: Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 76, Radunovic 90+6 / I. Filip 20, Kaprof 30, Sadiku 36, G. David 38, Celea 80, Mouaddib 80

Cartonaşe roşii: Nana Antwi (FCSB) min. 18, Darius Olaru (FCSB) min. 90+1 / Juan Kaprof (FC Botoşani) min. 56

Arbitri: Cătălin Buşi - Marius Badea, Ionuţ Marius Bobe - Ana Maria Terteleac

Arbitri VAR: Cristina Mariana Trandafir - Ionuţ Coza

Observator: Vasile Bratu

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.