Echipa FC Voluntari a învins luni, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrolul nu a convins pe teren proprium cu FC Voluntari. Într-o primă repriză ştearsă, ilfovenii au avut ocaziile, iar Garutti a fost aproape de autogol în minutul 37, când mingea respinsă de el a căzut pe bara transversală. În repriza secundă, minutul 74, Garutti a primit al doilea galben şi a fost eliminat de arbitrul Bogdan Dumitrache. După numai două minute, Adam Nemec a executat o lovitură liberă, portarul Zima a respins în bară şi Radu Boboc a deschis scorul pentru oaspeţi. În minutul 78 FC Voluntari a dat lovitura decisivă, Nemec profitând de o pasa greşită primită de la portarul petrolist şi lobându-l pe Zima pentru 2-0.

Cu această victorie FC Voluntari a ajuns la 6 puncte şi ocupă locul 5 în clasamentul Superligii, în timp ce Petrolul rămâne fără victorie şi, cu două puncte, se află pe poziţia a 12-a în clasament.

PETROLUL: Zima - Papp, Seto, Garutti – Doua (Meijers 76), Budescu (Irobiso 63), Jair, Ţicu (cpt.) – Musi (M. Rădulescu 63), Z. Petrovic (L. Dumitriu 46), Grozav (Hanca 70). ANTRENOR: Florin Pîrvu

FC VOLUNTARI: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş (cpt.) - Boboc, Raţă, Crepulja (Cocian 80), D. Andrei, Aliji – Nemec (D. Florea 84), Merloi (Marcelo Lopes 73). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene:  Ţicu 25, Garutti 35, Irobiso 66, L. Dumitriu 84 / Merloi 45

Cartonaş roşu: Guilherme Garutti (Petrolul) min. 54

Arbitri: Bogdan Dumitrache - Valentin Avram, Alexandru Cerei - George Găman

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Petruţa Iugulescu

Observator: Marcel Savaniu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.