Echipa FC Hermannstadt a pierdut vineri, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Universitatea Cluj, în primul meci al ultimei etape din play-out-ul Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Sibiu nu a beneficiat de tehnologia VAR. Gazdele au deschis scorul în minutul 24, prin Raul Opruţ, care a reluat superb în plasă o pasă primită de la Silviu Balaure. Pe finalul reprizei, Silviu Balaure a acuzat probleme de respiraţie şi, cu acordul arbitrului, a părăsit terenul, îndreptându-se spre ambulanţa prezentă la stadion. El a fost transportat la spital, pentru investigaţii.

Golul egalizator a venit în minutul 58, când Bic a înscris profitând de o greşeală a apărării sibiene. Oaspeţii au reuşit golul victoriei în minutul 90+4, după un penalti acordat pentru un fault în careu al lui Biceanu asupra lui Filip. Nistor a transformat şi Universitatea Cluj are 33 de puncte, ocupând locul al patrulea în clasament.

FC Hermannstadt se află pe locul al cincilea, cu 31 de puncte.

Clujenii se pregătesc pentru finala Cupei Românei

HERMANNSTADT: Muţiu - Butean, Antoche, Ionuţ Stoica, Opruţ - S. Balaure (Bărbuţ 46), Biceanu, Limaj (Babic 71), Oroian (C. Popescu) - G. Iancu (Baba Alhassan 59), D. Paraschiv (P. Petrescu). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

U CLUJ: Gorcea – D. Oancea (Ianis Stoica 46), Martic, Miron, Piţian, Chipciu – Remacle (I. Filip 63), G. Simion (Tescan 63), Bic (Romario Pires 63) - D. Nistor, Mamadou Thiam (Jose Gomes 63). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Arbitri: Rareş George Vidican - Cosmin Vatamanu, Ionuţ Marius Bobe – Szabolcs Kovacs

Observator: Florin Hîncu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.