Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a doua din Superligă. În al 11-lea minut al prelungirilor, Grozav a trimis pe lângă poartă un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ploieştenii au deschis scorul la Botoşani, după o fază la care Grozav, din pasa lui Budescu, a şutat plasat la colţul lung, din marinea careului, în minutul 14. Gazdele au egalat în minutul 38, când Mihai Roman II a deviat în plasă un balon centrat în careu de Dican.

Petrolul a avut un gol al lui Grozav anulat în minutul 90, după consultarea VAR, pentru ofsaid. Ploieştenii au primit un penalti în minutul 90+9, când Dican l-a lovit pe Doua în careu, însă Grozav a ratat lovitura de la 11 metri, şutând pe lângă poartă în minutul 90+11.

FC BOTOŞANI: Began – Patache (A. Ivanov 71), Mutombo, Şeroni, Junior Pius - E. Florescu (Drole 82), V. Dican, Zabou (Olinga 71) – Cărăuşu (Creţ 82), M. Roman II (Sekou Camara 88), Pinson. Antrenor: Marius Croitoru.

PETROLUL PLOIEŞTI: Zima - Doua, Papp, Garutti, Ţicu - Grozav, T. Seto (Hanca 76), Jair, A. Musi (M. Rădulescu 61) – Z. Petrovic (L. Dumitriu 61), Budescu (Meijers 76). ANTRENOR: Florin Pârvu

Cartonaşe galbene: Şeroni 42, Patache 53, Mutombo 85, Drole 86

Arbitri: Florin Andrei - Ovidiu Artene, Sebastian Gheorghe - Vlad Baban

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs - Florin Mazilu

Observator: Sorin Boca.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.