Echipa Sepsi OSK a învins luni, în deplasare, scor 3-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a treia din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo a jucat curajos în prima repriză a meciului cu Sepsi, de pe stadionul Arcul de Triumf, însă prima ocazie mare a meciului a aparţinut oaspeţilor. În minutul 12, Roland Varga a profitat de o gafă a lui Ricardo Grigore şi a şutat de la marginea careului, din poziţie bună, însă balonul s-a dus peste poartă. În minutul 30 Denis Politic a primit de la Gregorio, în careu, singur cu portarul, dar Niczuly a respins şutul dinamovistului. Sepsi a deschis scorul în minutul 41, când Safranko a primit o pasă de la Roland Varga, în careu, şi a marcat, aducându-şi echipa în avantaj. În repriza secundă Larrucea a trimis în bară, în minutul 72, apoi Niczuly a respins şutul lui Neluţ Roşu din minutul 74, însă cei care au marcat au fost tot oaspeţii de la Sepsi. Marius Ştefănescu a trimis în bară, Alimi a înscris, iar arbitrul asistent a semnalizat un ofsaid. Faza a fost verificată de VAR şi golul a fost acordat. Sepsi a câştigat însă cu 3-0, după ce Aganovic a marcat la ultima fază a meciului, în minutul 90+6.

Covăsnenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce Dinamo este lanterna roşie, ocupând locul 16, fără punct câştigat în trei etape.

DINAMO: Golubovic - Cr. Costin, Giafer, R. Grigore, G. Moura - Larrucea – Bani (A. Florescu 87), N. Roşu, Iglesias, Politic (Hakim Abdallah 66) – Gregorio (C. Ţîră 75). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

SEPSI: Niczuly - Oteliţă, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, Alimi – R. Varga (Francisco Junior 76), Kallaku (N. Păun 46), Damaşcan (M. Ştefănescu 46) – Safranko (I. Gheorghe 66). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: N. Roşu 20, A. Florescu 87 / M. Ştefănescu 58, Aganovic 63, Ninaj 88

Arbitri: Istvan Kovacs - Ovidiu Artene, Marius Badea - Iulian Călin

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Daniel Mitruţi

Observator: Octavian Şovre

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.