Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, în deplasare, la Ploieşti, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chindia a fost gazdă, la Ploieşti, în meciul cu Petrolul, şi a deschis scorul repede, încă din minutul 5, prin Doru Popadiuc. Târgoviştenii au dominat în continuare, având ocazii la poarta lui Vâlceanu, inclusiv o bară în minutul 47, prin Corinus. Cei care au înscris au fost însă ploieştenii, în minutul 50, la o gafă a goalkeeper-ului advers, când Diomande a şutat din afara careului, balonul l-a lovit în faţă pe portarul Căbuz şi a intrat în plasă. În minutul 58 Daniel Popa a înscris pentru Chindia, însă după consultarea VAR, arbitrul Marian Barbu a anulat golul pentru ofsaid. Petrolul a mai avut o bară, prin Irobiso, în minutul 66, dar a şi înscris în minutul 77, prin Grozav, golul victoriei.

Petrolul a trecut pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, iar Chindia este pe locul 7, cu 22 de puncte, rămânând în zona periculoasă.

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Celea, Corinus, Ad. Ioniţă (A. Şerban 70) - Dulca, Akhmatov - Popadiuc, D. Popa, Neguţ (Dumitraşcu 46) - S. Buş (Cooper 70). ANTRENOR: Toni Petrea

PETROLUL: Vâlceanu - Papp, Meijers, R. Grigore – Doua (Borţa 68), Purtic (Diomande 46), Seto, Grozav, Ţicu – Irobiso (Dumitriu 90), Budescu (R. Moldoveanu 69). ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: Dumitraşcu 73, A. Şerban 81, Corinus 85 / Purtic 24, Meijers 37, Seto 84, Borţa 90+5

Arbitri: Marian Barbu - Ferencz Tunyogi, Adrian Popescu - Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Marius Marchidanu

Observator: Octavian Şovre

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.