Superbet şi FC Farul Constanţa au semnat continuarea parteneriatului strategic, care va cuprinde următoarele trei sezoane competiţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma acestui acord, Superbet devine sponsor principal al Farului Constanţa, iar logoul companiei de tech & entertainment va fi imprimat, în premieră, pe faţa tricourilor echipei care şi-a adjudecat, sezonul trecut, trofeul de campioană a SuperLigii.

Farul va juca cu noul tricou, în Supercupa României 2023, astăzi, de la ora 20:00, unde va întâlni echipa Sepsi Sfântu Gheorghe.

Extinderea acestui parteneriat transmite un mesaj de constanţă şi încredere în viitor, oferind o continuitate care vine în folosul fotbalului românesc, echipa campioană în SuperLiga fiind, în ultimul deceniu, principalul club furnizor de fotbalişti pentru loturile naţionale.

În mesajul comun lansat odată cu semnarea acestui nou acord, Superbet şi Farul pun în prim plan valorile comune ale celor două organizaţii, precum unitatea, determinarea, pasiunea şi autenticitatea. Două entităţi cu personalitate, care oferă experienţe unice pentru iubitorii fotbalului şi ai sportului, în general.

Sezonul 2022-2023 din SuperLigă, cel în care Farul Constanţa a devenit campioana României, este unul de referinţă pentru clubul dobrogean. Astfel, echipa antrenată de Gheorghe Hagi a fost 36 de etape pe primul loc, performanţa fiind realizată cu un lot a cărui medie de vârstă a fost de 22,8 ani, record pentru actualul format al competiţiei. De asemenea, Farul a fost şi cea mai ofensivă echipă din campionat, cu un total de 78 de goluri înscrise.

Gheorghe Popescu, Preşedinte Farul Constanţa, caracterizează acest acord ca un vector de motivaţie pentru ca echipa să îşi poată atinge, pe deplin, potenţialul competiţional:

"Superbet este un partener de prim rang, un partener ca vizează, la fel ca noi, marea performanţă. De fapt, aceasta este şi baza colaborării noastre, obţinerea de performanţe. Superbet, pe zona de business, Farul, pe zona sportivă. Contractul este pe o perioadă de trei ani, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

Ţinând cont de faptul că peste doi ani sperăm să jucăm pe noul stadion din Constanţa, sper ca parteneriatul nostru să se întindă pe o perioadă şi mai lungă şi îmi doresc să facem performanţă în cupele europene împreună cu noul nostru partener", a spus el.

Primul contract de parteneriat între Superbet şi Farul a fost semnat pe 22 februarie 2021. Pe întreaga durată a parteneriatului, echipa din Constanţa a progresat constant (locul 10 la finalul ediţiei 2020-2021, locul 5 la finalul ediţiei 2021-2022, campioana SuperLigii la finalul ediţiei 2022-2023).

Vlastimir Vukadinovic, Director de Marketing Superbet, descrie această colaborare ca fiind rezultatul unei viziuni comune, pentru sport şi comunitate:

"Încă de la semnarea primului acord, în 2021, am spus că acest parteneriat este o colaborare firească pentru noi. Avem aceleaşi valori, aceleaşi ambiţii şi multe sinergii. Compania noastră inovează constant şi reuşeşte să facă multe lucruri bune pe piaţa locală, păstrând şi perspectiva de extindere pe pieţele internaţionale. În fotbal, echivalentul ar fi succesele pe plan european.

Ne bucurăm să observăm că a existat o creştere vizibilă a tot ceea ce înseamnă Farul Constanţa, odată cu apropierea Academiei Hagi de acest club. Sperăm ca, în viitor, echipa să continue rezultatele bune de până acum, miza pe fotbalul ofensiv, spectaculos, care place suporterilor şi strategia de a promova jucători români, care ajung să formeze nucleul echipelor naţionale.

Investiţia în tineri, în educaţie, în viitor, chiar şi în responsabilitate socială a Farului, demonstrează că se bazează pe principii foarte sănătoase, fiind, în acelaşi timp, deosebit de atenţi la partea sportivă, la ceea ce fac echipele mari din campionatele europene", a afirmat Vukadinovic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.