Mai multe publicaţii sud-americane au scris că naţionala Argentinei ar putea evolua în viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, competiţie organizată de UEFA, pentru a înlocui meciurile amicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Argentina şi Lionel Messi au fost foarte supăraţi de ceea ce s-a întâmplat la ultima ediţie a Copei America, turneu de la care au fost eliminaţi în semifinale de Brazilia.

Messi a avut o ieşire dură la adresa conducătorilor Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), pe care îi acuză că au "făcut jocurile" pentru ca trofeul să fie câştigat de Brazilia, gazda competiţiei. Starul Barcelonei a vorbit de corupţie şi de grave greşeli de arbitraj care au favorizat Brazilia.

Sursele citate precizează că Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) ar fi primit o invitaţie de la UEFA pentru a participa la viitoarea ediţie a Ligii Naţiunilor, iar forul de la Buenos Aires pare încântat de propunere.

Partea mai puţin plăcută pentru Messi&co este, potrivit unora dintre publicaţiile amintite, că şi Brazilia a fost invitată de UEFA pentru a evolua în Liga Naţiunilor.

Brazilia a câştigat a noua oară Copa America, prima dată din 2007, după ce a învins, duminică, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 3-1 (2-1), reprezentativa statului Peru.

Medalia de bronz a revenit Argentinei, care a învins, sâmbătă, la Sao Paulo, cu scorul de 2-1, echipa statului Chile, câştigătoarea ultimelor două ediţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.