Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat luni seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-2, că îi este ruşine de rezultatele din ultimele partide şi că ar fi de acord cu rezilierea contractului său cu gruparea giurgiuveană chiar de marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După patru înfrângeri credeţi că îşi mai doreşte Astra să îl ţină pe Şumudică antrenor? Când pierdem pe bandă rulantă? Nici nu ştiu dacă valoarea mea ca antrenor este de valoarea Astrei. În momentul de faţă probabil trebuie să îşi caute alt antrenor mult mai bun decât mine. Fiindcă dacă eu nu pot să câştig un meci din ultimele patru pentru ce să mai stau la Astra? Mi-e ruşine să mai semnez un nou contract la cum arătăm. Şi eu sunt unii din cei care sunt de vină, eu cu jucătorii ăştia am luat campionatul, am calificat echipa în primăvara europeană. E al 47-lea meci, este mult prea mult pentru noi, nu avem prospeţime fizică, ne taxează echipele. În momentul de faţă arătăm rău, suntem cea mai slabă echipă din play-off ca mod de exprimare. Mi-e şi jenă să mai ridic capul, mi-e şi jenă să ies din casă pentru ceea ce se întâmplă. Sufăr mult de tot. Am suferit pentru echipa asta. Dacă dânşii doresc să întrerupem contractul eu sunt de acord ca mâine să reziliem contractul. Fiindcă mie mi-e ruşine de ceea ce se întâmplă. Dacă domnul Niculae, sau domnul Dani Coman sau cineva îşi doreşte ca noi mâine să încetăm contractul, mai e o lună, fără nicio datorie financiară unii faţă de ceilalţi, să se plătească ceea ce este la zi, eu mâine mă duc, dau mâna cu dânşii şi mi-e ruşine să mai continui. Dacă clubul doreşte să încetăm relaţiile sunt dispus să încetăm relaţiile contractuale", a spus Şumudică la Digi Sport. 

Marius Şumudică a precizat că Astra Giurgiu arată rău şi că jucătorii sunt "storşi ca o lămâie". "Arătăm rău şi din punct de vedere fizic, pierdem dueluri, nu ne revenim, suntem storşi ca o lămâie, din toate punctele de vedere. Astăzi am făcut totuşi un joc mai bun decât cele din urmă, am luat un gol prostesc în minutul 82. Nu pot să-mi explic, jucăm şi din trei în trei zile, e clar că de la meciul de Cupă cu Viitorul traversăm o criză profundă şi nu cred că vom ieşi din ea prea curând. În aceste condiţii nu avem nicio şansă nici în Cupa României. De patru etape suntem ciuca bătăilor", a explicat el.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Şumudică este de părere că nici măcar Jose Mourinho nu ar putea scoate Astra din impas: "Nu am nicio şansă. La momentul cum arătăm acum cred că nici Mourinho nu poate să o scoată".

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, în care cele două goluri ale oaspeţilor au fost marcate într-un interval de două minute.

Au înscris Rivaldinho '83 şi Bumba '85 pentru Dinamo, respectiv Săpunaru '90+3 pentru Astra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.