Antrenorul Marius Şumudică a declarat, luni, că formaţia CFR Cluj va face tot posibilul să se califice în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, după returul cu bosniacii de la Borac Banja Luka.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E clar că Universitatea Craiova a fost mai bună decât cei de la Banja Luka, este o echipă care se bate la titlu şi investeşte foarte mult. Respect poporul sârb, ştiu ce înseamnă, am lucrat cu jucători sârbi, sunt jucători cu potenţial, cu şcoală. Au sângele fierbinte, la fel ca al românilor. Suntem multe asemănări între cele două popoare. Ne aşteptăm la o atmosferă fierbinte, dar vom face tot ce ţine de noi să ne calificăm. Plecăm cu un avantaj de două goluri, cel mai important este ca la final echipa noastră să fie calificată", a declarat Şumudică.

Meciul va avea loc, marţi, de la ora 21.00.

În tur, CFR Cluj s-a impus, scor 3-1.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.