Trei arbitri au fost implicaţi într-o altercaţie violentă la un meci de baschet U10 în apropiere de Denver, Colorado. Oficialii s-au luat la bătaie pe parchet, în timp ce copiii priveau şocaţi. Arbitrii au fost suspendaţi până la noi ordine, notează rmcsport.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au avut loc în Lakewood, lângă Denver, în Colorado. Doi arbitri oficiau meciul de juniori când, brusc, s-au luat la bătaie în mijlocul partidei, conform unei înregistrări video distribuită pe internet.

Motivul altercaţiei nu este clar. Unul dintre ei a aplicat un croşeu de dreapta care l-a trimis pe celălalt la podea. Un bărbat a intervenit pentru a împiedica alte lovituri, dar a avut dificultăţi în a-l reţine pe arbitru, care a rămas în picioare, vizibil supărat.

Oficialul care căzuse la pământ s-a ridicat apoi şi a intrat într-o discuţie aprinsă cu un al treilea arbitru. Cei doi bărbaţi s-au provocat reciproc, punându-se în gardă ca doi boxeri. Dar în cele din urmă nu s-au lovit unul pe celălalt.

Incidentul, care nu s-a soldat cu răniţi, a provocat un val de indignare pe cealaltă parte a Atlanticului. Potrivit TMZ, poliţia a fost chemată, dar nu a arestat pe nimeni la faţa locului, deoarece toţi cei implicaţi părăsiseră deja locul faptei.

Fundaţia Gold Crown, care administrează clădirea în care a avut loc această încăierare, a cerut scuze familiilor care au asistat la scenă, denunţând "un comportament inacceptabil". Cei trei arbitri au fost suspendaţi pe o perioadă nedeterminată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.