Tehnicianul echipei RC Genk, Albert Stuivenberg, a declarat joi seară, după calificarea în optimile Ligii Europa, că Astra Giurgiu nu a fost un adversar uşor, dar gruparea belgiană a meritat să acceadă în faza următoare a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că per total noi meritam să ne calificăm. Astra n-a fost un adversar uşor, dar am făcut tot ce am putut să ne calificăm. Nu pot să spun nimic despre arbitraj, nu cred că a avut niciun fel de impact asupra meciului. Astra e o echipă bună, greu de învins. Cred că e o echipă cu un viitor bun", a spus Stuivenberg la Dolce Sport.

Campioana Astra Giurgiu a fost învinsă, joi, în deplasare, de echipa RC Genk, scor 1-0, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa şi a ratat calificarea în optimile competiţiei. În tur, la Giurgiu, scorul a fost egal, 2-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.