Atrenorul FC Dinamo, Flavius Stoican, a declarat că echipa CFR Cluj a ştiut să profite de jucătorul în plus pe care l-a avut timp de o repriză în meciul cu formaţia bucureşteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E greu împotriva CFR-ului şi 11 contra 11. Faptul că CFR-ul a profitat de omul acesta în plus se datoreaă echipei lor puternice. Faptul că Debeljuh a intrat pe teren şi a marcat trei goluri, a profitat la maximum CFR-ul de situaţia aceasta... Dar una peste alta, noi trebuie să învăţăm din greşeli pentru că se repetă de la meci aceste eliminări şi trebuie să fim mult mai atenţi, mult mai responsabili, că indiferent câtă dorinţă şi determinare au, astfel de decizii care se iau în timpul jocului ne costă. Trebui să fim echilibraţi, nu dorinţa şi atitudinea să ne ia minţile şi să facem astfel de greşeli. Până la eliminare, am închis bine culoarele, spaţiile, dar am primit acel cartonaş roşu şi totul s-a rupt. Şi cu absenţele pe care le-am avut, nu puteam spera mai mult în acest joc. Trebuie să fim, atenţi, echilibraţi, să mergem pe aceeaşi atitudine şi determinare, dorinţă, pentru că avem jucători care îşi doresc, de aceea fac şi aceste excese de zel, dar cuvântul de ordine trebuie să fie echilibrul. Nu o să fie uşor, dar începe un nou campionat, încercăm să tratăm fiecare meci foarte serios şi să scoatem maximum din ce putem", a declarat Stoican, la mcrofonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa Dinamo, în etapa a XXX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Dinamovistul Steliano Filip a primit un cartonaş roşu în minutul 45+2, după ce l-a lovit cu cotul în săritură pe Bordeianu. Debeljuh a reuşit o triplă. CFR are acum 17 puncte avantaj faţă de FCSB, care joacă în ultima etapă a sezonului regulat tot duminică, acasă, cu FC Voluntari.

Au marcat: Deac '39, Debeljuh '51, '58, '76 / Aloe '4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.