Tehnicianul formaţiei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a declarat, duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 2-1, că echipa sa a jucat un fotbal frumos şi a dominat, el menţionând că bucuria este mare după acest succes, însă elevii săi trebuie să rămână concentraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi felicit jucătorii. Am văzut o echipă determinată, care a crezut chiar dacă a fost condusă cu 1-0. Am dominat meciul, am jucat un fotbal frumos, ne-am creat situaţii, am încercat să-i prindem pe contraatac... Însă important este să rămânem ponderaţi. Am reuşit o victorie importantă, este o bucurie mare, dar ne aşteaptă o partidă grea contra celor de la Astra şi trebuie să rămânem conectaţi în continuare, pentru că se poate. Am şansa să lucrez cu jucători care au calitate. Vreau să rămânem concentraţi pe mai departe. Sunt încântat, Cătălin Ştefănescu şi Jo şi-au făcut simţită prezenţa, la fel şi Kizito. Fotbalul a răsplătit pe cei care au jucat mai bine", a spus Stoican la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, de CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I, în care ambele echipe au avut câte un jucător eliminat şi gazdele au revenit de la 0-1 şi au marcat ultimul gol în minutul 90+4.

Au înscris Kizito '80 şi Jo Santos '90+4 pentru Poli Iaşi, respectiv Nemec '9 pentru Dinamo.

În minutul 74, de la Dinamo a fost eliminat Ionuţ Nedelcearu, după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 85, a fost eliminat şi Kamer Qaka de la Poli Iaşi, tot după primirea celui de-al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.