Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, s-a declarat sâmbătă seară convins că echipa bucureşteană va avea câştig de cauză la TAS şi va obţine titlul. Stoica a menţionat că a fost trimis în tribună la partida cu CFR Cluj pentru s-a bucurat excesiv şi ar fi făcut gesturi provocatoare către adversari, acuzaţie calificată de el drept "o minciună sfruntată".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O victorie tristă este dacă nu ni se va da dreptate la TAS. Este o victorie foarte importantă. Avem rezultatele directe de partea noastră. Că liga alege să se facă de râs cu communicate puerile, sunt nişte lucruri care nu pot stârni decât ilaritate. La TAS vom avea un singur deznodământ, Steaua campioană. Nu are nicio scuză LPF pentru acest comunicat. În momentul în care toate par împotriva ta poate să vină o decizie care să facă dreptate. Rămân la părerea că vom câştiga la TAS şi vom sărbători cu întârziere titlul în 2017. Pentru noi este o situaţie deosebit de clară", a spus Stoica.

El a precizat că a fost trimis în tribună la meciul cu CSU Craiova pentru că s-a bucurat excesiv şi a fost acuzat de gesturi provocatoare către adversari. "Am fost eliminat pentru că m-am bucurat excesiv - nu s-a ţinut cont de faptul că se juca pentru titlu - m-am bucurat excesiv şi am făcut gesturi provocatoare la banca oaspeţilor, o minciună sfruntată. Se întâmplă ce se întâmplă la meciul Universitatea Craiova – Viitorul, nu este eliminat Ţîru, rămâne Viitorul în 11, Viitorul primeşte astăzi o lovitură de pedeapsă care cred că va comporta ceva discuţii, împotriva Viitorului nu se dictează două lovituri de pedeapsă clare... Când arbitrii fac diferenţa la modul ăsta ce să mai discutăm?", a adăugat Stoica.

FCSB a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0, echipa CSU Craiova, însă a încheiat sezonul pe locul doi, la egalitate de puncte cu FC Viitorul, devenită campioană, conform LPF.

Potrivit gsp.ro, Mihai Stoica a avut o reacţie nervoasă la finalul partidei, el ducându-se în vestiarul arbitrilor şi reproşându-le faptul că a fost trimis în tribună în timpul primei reprize. El ar fi bătut cu pumnul în pereţii vestiarul arbitrilor, iar după ce a fost dat afară, s-ar fi dus într-o încăpere rezervată antrenorilor şi ar fi trântit câteva lucruri, înjurând şi ţipând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.