Echipa de volei feminin Ştiinţa Bacău s-a calificat marţi, în optimile de finală ale Challenge Cup, deşi a pierdut în returul 16-ilor, în deplasare, cu formaţia azeră Azerrail Baku, scor 0-3, însă s-a impus în ”setul de aur”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, Ştiinţa a câştigat cu scorul de 3-1 (25-23, 25-20, 22-25, 25-18), iar marţi, în deplasarea din Azerbaidjan, a fost învinsă cu 3-0, pe seturi 25-23, 27-25, 25-14, după 96 minute de joc.

A fost nevoie astfel de disputarea ”setului de aur” pentru stabilirea câştigătoarei, scorul fiind favorabil echipei Ştiinţa Bacău, cu 15-13.  

Ştiinţa Bacău s-a calificat în optimile de finală, în care adversară îi va fi învingătoarea din disputa Mladost Zagreb – Pfeffingen.

Tot în returul 16-imilor va juca, de asemenea marţi, pe teren propriu, CSM Târgovişte, cu echipa bulgară Levski Sofia (3-1 în tur).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.