Steven Gerrard este pe punctul de a-şi prelungi contractul de antrenor principal la clubul Al-Ettifaq din Arabia Saudită, potrivit BBC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din Arabia Saudită, clubul se pregăteşte să anunţe că tehnicianul în vârstă de 43 de ani a acceptat o prelungire a contractului pe doi ani, după ce s-a alăturat echipei în iulie anul trecut.

Astfel, Gerrard - despre care se spune că este unul dintre managerii cel mai bine plătiţi din lume, cu un salariu de aproximativ 15 milioane de lire sterline pe an - urmează să confirme că va rămâne în Arabia Saudită până în 2027.

Clubul din Dammam se află pe locul opt în clasament, după ce în sezonul trecut a terminat pe locul şapte în Pro League, la 35 de puncte în spatele campioanei Al-Ittihad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.