Tatăl Simonei Halep, Stere Halep, s-a bucurat duminică seară pe teren alături de Farul după câştigarea titlului naţional de către echipa lui Gheorghe Hagi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o bucurie imensă, greu de explicat în cuvinte ce se poate întâmpla în sufletul unui sportiv. Campionii s-au născut din Constanţa”, a spus el făcând referire şi la Simona, fost lider WTA.

“Sperăm să iasă totul OK”, a mai declarat Stere Halep la Digi Sport, referitor la situaţia Simonei Halep, suspendată pentru dopaj.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.