Baschetbalistul Stephen Curry, care a spus zilele trecute că nu crede că omul a păşit pe Lună, a acceptat oferta NASA de a vizita laboratorul lunar, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Domnul Curry ne-a acceptat oferta. Mai trebuie să stabilim detaliile vizitei”, a declarat purtătorul de cuvânt al NASA, Allard Beutel, pentru publicaţia Inverse.

Luni, Stephen Curry a stârnit controverse după ce, invitat la un podcast, a spus că nu crede că omul a păşit pe Lună.  

"Există multe dovezi că NASA a trimis 12 astronauţi americani pe Lună între 1969 şi 1972. Ne-ar plăcea ca domnul Curry să viziteze laboratorul lunar din centrul spaţial Johnson de la Houston. Avem acolo sute de kilograme de pietre de pe Lună", a reacţionat atunci Allard Beutel.

Miercuri, Stephen Curry a revenit asupra declaraţiei sale, spunând pentru ESPN că a fost vorba de o glumă. “Evident, glumeam. Categoric voi accepta oferta NASA. Mă voi educa în privinţa tuturor realizărilor NASA şi voi atrage atenţia asupra activităţii lor extraordinare. Şi sper ca oamenii să înţeleagă faptul că educaţia înseamnă putere”, a afirmat Curry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.