Jucătorul grec Stefanos Tsitsipas a condamnat, la fel ca Rafael Nadal sau Novak Djokovic, excluderea jucătorilor ruşi şi belaruşi de la următoarea ediţie a turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ceea ce s-a întâmplat nu este chiar în controlul jucătorilor, mai ales al celor din ţările care suferă cel mai mult de pe urma măsurii luate de Wimbledon. Acesta este un subiect delicat de abordat. Cred că nu este corect să nu aibă voie să joace. Nu au făcut nimic rău pentru a fi excluşi din competiţie", a spus grecul.

Jucătorii din Rusia şi Belarus nu pot participa la ediţia din acest an a grand slam-ului londonez din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. De asemenea, All England Lawn Tennis Club (AELTC) şi federaţia engleză (LTA) le-au interzis jucătorilor ruşi şi belaruşi să participe la toate celelalte turnee pe iarbă din Marea Britanie.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.