Cotidianul Il Messaggero a analizat partidele jucate de Lazio în acest sezon şi a ajuns la concluzia că jucătorul care aduce noroc formaţiei din capitala Italiei este Ştefan Radu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu fundaşul român pe teren, Lazio are o medie de 2,1 puncte pe meci. Niciun alt jucător din lot nu îl depăşeşte la acest capitol.

Radu a fost accidentat în ultimele partide, dar este refăcut şi va evolua, dumincă, în deplasare, cu Sassuolo. El a jucat zece meciuri în acest sezon, toate în Serie A, şi doar într-unul pierdut, scor 1-2, cu Spal, în deplasare. El nu a fost pe teren la niciunul dintre jocurile disputate de Lazio în Liga Europa, în Grupa E, din care face parte şi CFR Cluj.

După 12 etape din Serie A, formaţia din Roma este pe locul 3, cu 24 de puncte, după Juventus, 32 de puncte, şi Inter Milano, 31 de puncte. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.