Formaţia Steaua a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, partidă la care de la gazde au fost elimnaţi doi jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bawab ’17, Chipciu ’49, Popadiuc ‘51 şi Onţel '67. Pentru gazde a înscris Gorobsov, în minutul 90, din penalti.

0-1: Bawab a marcat cu un şut de la aproximativ nouă metri, la colţul lung.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

0-2: Chipciu a înscris după ce a driblat câţiva adversari, cu un şut din opt metri.

0-3: Popadiuc a împins mingea în plasă din trei metri.

0-4: Onţel a mărit diferenţa de pe tabelă cu un şut din careu.

1-4: Gorobsov a stabilit scorul final dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Enache la Buş.

În minutul 45+1, a fost eliminat Ciolacu de la ASA pentru un fault cu cotul în faţă la Râpă. Jucătorul Stelei a fost transportat imediat la spital după acest incident.

De la ASA Târgu Mureş a fost eliminat şi Gabriel Mureşan, în minutul 64, după un fault la Bawab.

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - G. Matei, Candrea, G. Mureşan, Pârvulescu (German ’56) - Gorobsov, Brandan - Buş, Voiculeţ (Muth '90+2), Borza - Ciolacu. Antrenor: George Ciorceri.

Steaua: Niţă – Râpă (Popadiuc ’46), Papp, Toşca, Momcilovici – Tamaş (Mihalcea ’52), Bourceanu - Enache, Bawab, Chipciu (Onţel '60) - Marica. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Matei '45 / Enache '89

Cartonaşe roşii: Ciolacu ‘45+2, Mureşan '64

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Iulian Călin (central), Vladimir Urzică, Ovidiu Artene (asistenţi) şi Dragoş Istrate (rezervă).

Observatori au fost Costin Toma şi Marian Ivan.

Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren, înainte de startul jocului, însoţiţi de copii cu lumănări în mâini, iar unul dintre copii purta un tricou pe care scria: Odihneşte-te în pace, Patrick Ekeng”.

Tot ca omagiu pentru Ekeng, fotbaliştii celor două formaţii au purtat banderole negre.

Când la jocul de la Târgu Mureş s-a ajuns în minutul 69, minutul în care Ekeng s-a prăbuşit la partida Dinamo - FC Viitorul, portarul echipei ASA, Eduard Stăncioiu, a trimis mingea în afara terenului şi partida s-a oprit pentru câteva momente. Toţi spectatorii s-au ridicat în semn de respect şi au aplaudat alături de fotbaliştii celor două echipe şi de stafuri, iar pe tabelă a fost afişată o fotografie cu Ekeng.

În tribună a fost afişat un banner cu mesajul "Odihnă veşnică, Patrick Ekeng", iar la marginea terenului s-a aflat, încă de la începutul jocului, un tricou negru cu numele lui Ekeng, înconjurat de candele.

Partida ar fi trebuit să se dispute duminică, dar a fost amânată ca urmare a decesului lui Ekeng.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.