Echipa de volei masculin Steaua Bucureşti a ratat miercuri, în deplasare, calificarea în sferturile de finală ale Challenge Cup, după ce a fost învinsă de formaţia portugheză Benfica Lisabona şi în returul optimilor competiţiei, cu scorul de 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-19, 19-25, 25-15, 28-26, după 116 minute de joc.

În tur, portughezii au câştigat la Bucureşti cu scorul de 3-2, pe seturi 21-25, 25-16, 25-17, 20-25, 15-11, iar cu dublă victorie se califică în sferturile de finală ale Challenge Cup.

În această fază, Benfica se va duela cu învingătoarea din dubla optimilor dintre Volejbal Brno şi Bunge Ravenna.

Anterior, în 16-imile Challenge Cup, Steaua a trecut de slovacii de la KDS Kosice (3-0 şi 3-0). La rândul său, Benfica Lisabona s-a calificat în optimi după ce a eliminat formaţia UVC Holding Graz.

Alte două echipe româneşti – campioana ACSVM Zalău şi Tricolorul LMV Ploieşti - au ratat calificarea în faza 16-ilor Challenge Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.