Vicecampionul olimpic Horia Tecău, care a avut, vineri seară, meciul de retragere în cadrul Sports Festival, din Cluj-Napoca, a susţinut un antrenament de iniţiere în tenis cu 20 de copii, din care 10 refugiaţi din Ucraina. UNICEF i-a mulţumit lui Tecău pentru implicare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Horia Tecău a continuat, sâmbătă, întâlnirile pline de emoţii la Sports Festival, unde a avut loc şi meciul său de retragere.

FOTO: UNICEF
FOTO: UNICEF

Vicecampionul olimpic s-a întâlnit cu 20 de copii, în cadrul unui antrenament de iniţiere în tenis. 10 dintre copii sunt refugiaţi din Ucraina, iar momentele în care au schimbat mingi cu Tecău, l-au îmbrăţişat şi au luat autografe au fost unice pentru ei şi toţi participanţii la antrenamentul din BT Arena.

Horia Tecău a primit mulţumiri şi din partea UNICEF, al cărei ambasador naţional este.

”Mulţumim copiilor pentru bucuria pe care ne-o transmit. Sportul uneşte copiii! Mulţumim Horia Tecău şi Sports Festival pentru invitaţie”, a fost mesajul UNICEF.

Horia Tecău a avut parte, la Sports Festival, de un spectacol aparte, la care au asistat peste 7.000 de spectatori, care l-au aplaudat frenetic la demonstrativul din BT Arena, unde au mai fost pe teren Simona Halep, Patrick Mourtaglou, Marius Copil, Andrei Pavel.

În cariera sa, Horia Tecău, fost numărul 2 mondial, a câştigat 38 de trofee, între care şi pe cele de la Wimbledon (2015), US Open (2017), ambele în echipă cu olandezul Jean-Julien Rojer, şi Australian Open la dublu-mixt (2012), împreună cu americanca Bethanie Mattek-Sands.

Tot cu Rojer, el a cucerit trofeul la Turneul Campionilor, în 2015, iar cu Florin Mergea a obţinut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.