Sorana Cîrstea, locul 35 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 10-4, de chinezoaica Shuai Zhang, locul 33 WTA, în sferturile de finală ale turneului demonstrativ Tie Break Tens de la Madison Square Garden din New York.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competiţia a fost câştigată de ucraienanca Elian Svitolina, locul 4 WTA, care a dispus în finală de Zhang, cu 10-3.

La acest turneu a participat şi americanca Serena Williams. Fostul lider WTA a învins-o în primul tur (sferturi), cu 10-5, pe franţuzoaica Marion Bartoli, înainte de a ceda în faţa aceleiaşi chinezoaice Zhang, cu 11-13.

Până în finală, Svitolina le-a învins pe americancele Venus Williams, locul 8 WTA, cu 10-3, şi Coco Vandeweghe, locul 16 WTA, cu 10-0. Într-un alt meci din sferturi, Vandeweghe a trecut, cu 10-7, de Daniela Hantuchova din Slovacia.

Tie Break Tens este un scurt turneu, în care meciurile se dispută, în sistem eliminatoriu, începând cu sferturi de finală, până când o jucătoare face zece puncte, cu o margine de două. Premiul ediţiei din acest an este de 250.000 de dolari şi se acordă numai învingătoarei.

În 2017, Simona Halep a câştigat ediţia de la Madrid a Tie Break Tens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.