Căpitanul echipei Tottenham Hotspur şi al naţionalei Coreei de Sud, Son Heung-min, s-a rănit la un deget în timpul unei dispute cu colegii de echipă, înainte de eliminarea ţării sale de la Cupa Asiei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii s-au certat în timpul unei cine în echipă înainte de înfrângerea cu scorul de 2-0 din semifinala cu Iordania, săptămâna trecută, rezultat care a prelungit aşteptarea de 64 de ani pentru un nou titlu în Cupa Asiei.

"S-a întâmplat când unii jucători tineri au mers să joace tenis de masă, iar Son Heung-min şi alţi jucători mai în vârstă şi-au arătat nemulţumirea", a declarat miercuri un oficial al Federaţiei Sud-Coreene de Fotbal pentru agenţia de presă Yonhap. "Jucătorii au avut o dispută, iar Son s-a rănit la deget."

După revenirea de la turneul din Qatar, Son a intrat pe teren la meciul din Premier League jucat sâmbătă de Tottenham împotriva echipei Brighton & Hove Albion, având degetul arătător şi mijlociu drept bandajate împreună.

Jucătorul de 31 de ani a ajutat-o pe Spurs să obţină o victorie cu 2-1 cu o pasă de gol în minutul 90+6 pentru marcatorul Brennan Johnson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.