Jucătoarea americană Sloane Stephens a postat pe reţelele de socializare un mesaj pozitiv după finala de la Roland Garros, în care a fost învinsă de Simona Halep, ea considerând înfrângerea o lecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este rezultatul pe care îl doream, dar sunt recunoscătoare pentru această oportunitate de a juca în finala French Open. Nu aş avea acest zâmbet pe chip fără dragostea şi susţinerea echipei şi fanilor. Vă mulţumesc. Câştigi sau înveţi, dar nu pierzi niciodată”, este mesajul lui Stephens.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.