Simona Halep, clasată acum pe locul 8 WTA, va reveni pe poziţia a patra în ierarhia jucătoarelor profesioniste, pe care a pierdut-o după ce i s-au retras cele 1.000 de puncte aferente succesului de anul trecut de la Madrid, dacă rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 9 WTA, nu câştigă actuala ediţia a competiţiei Premier Mandatory din capitala Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simona Halep, cap de serie numărul 3, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-1, pe jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 20 WTA, calificându-se a treia oară în semifinalele Madrid Open.

Kuzneţova, cap de serie numărul 8, va evolua şi ea în sferturi joi, nu înainte de 22.30, cu canadianca Eugenie Bouchard, locul 60 WTA.

Dacă sporitva rusă va câştiga turneul după o finală cu Halep, ea o va întrece pe sportiva română cu 15 puncte, urcând pe locul al patrulea.

În funcţie de rezultatele viitoare de la Madrid, Simona Halep va urca cel puţin pe locul 5 şi cel mult pe locul 4 WTA.

Jucătoarea din Constanţa va evolua, vineri, în penultimul act al turneului, cu învingătoarea din partida Kiki Bertens (Olanda), locul 19 WTA - Anastasija Sevastova (Letonia), locul 22 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.