Simona Halep a declarat, sâmbătă, după ce a învins-o pe Timea Babos, în turul al treilea al US Open, că nu a jucat cel mai bun tenis al ei şi că nu ştie cum a revenit de la 1-3 în setul decisiv, precizând ca un aspect pozitiv al evoluţiei ei faptul că a luptat până la final pentru fiecare minge.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu, ea a jucat incredibil începând din al doilea set, apoi a avut 3-1 în decisiv şi nu ştiu cum am revenit. Nu am jucat cel mai bun tenis, dar am luptat până la final pentru fiecare minge. Am făcut tot ce am putut azi şi mă bucur că am putut termina acest meci în stilul meu. A fost greu din punct de vedere emoţional în final, au fost momente dificile pentru mine, dar am revenit de la 40-15. Mă simt mai bine, mai puternică din punct de vedere psihic, simt că sunt într-o formă foarte bună acum, îmi simt picioarele şi vreau să dau tot ce este mai bun când intru pe teren. Am avut ceva probleme de sănătate ieri şi azi dimineaţă, mi s-a blocat spatele, dar îi mulţumesc fizioterapeutului că a reuşit să mă facă aptă de joc. Nu m-am mişcat cu uşurinţă, am făcut tot ce am putut. Sunt mulţumită de modul în care am luptat", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

În ceea ce o priveşte pe viitoarea sa adversară, Carla Suarez Navarro, Halep a spus că se aşteaptă din nou la o întâlnire dificilă cu sportivă pe care o cunoaşte bine.

"Am jucat mereu partide dificile cu ea, o cunosc destul de bine. Mă aştept la un meci greu, sunt optimile de finală şi toate partidele sunt dificile la un Grand Slam. Voi încerca să dau totul şi să câştig dacă pot", a precizat jucătoarea română.

La rândul ei, Carla Suarez Navarro, care a împlinit, sâmbătă, 28 ani, a afirmat că ea şi Halep nu au necunsocute în privinţa jocului lor, ţinând cont că au evoluat şi s-au pregătit împreună.

"Am juca des cu Simona, au fost meciuri bune, ne-am şi pregătit împreună, ne cunoaştem foarte bine una pe cealaltă. Va trebui să fiu foarte bine pregătită pentru acel meci şi va fi interesant", a spus Navarro, invitată la emisiunea "Game, Set and Mats" de la Europsport.

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4, pe sportiva maghiară Timea Babos, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, calificându-se pentru a treia oară în carieră în optimile de finală ale US Open.

În faza următoare, Halep va evolua cu Carla Suarez Navarro (Spania), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, care a trecut, cu 6-4, 6-3, de Elena Vesnina (Rusia), locul 20 WTA  şi cap de serie numărul 19, într-o oră şi zece minute de joc. Halep şi Navarro s-au întâlni de zece ori până acum şi şi-au împărţit în mod egal victoriile. Jucătoarea română conduce însă cu 4-1 în partidele disputate pe hard.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.