Simona Halep a anunţat că nu va mai participa la turneul demonstrativ din Africa de Sud, după ce în această ţară a apărut o tulpină a virusului Sars-CoV-2, care îi îngrijorează pe specialişti din punct de vedere al efectelor pe care le are.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"(n.r. - spunându-i-se că turneul nu se mai ţine) Eu am anulat, eu nu mai merg, nu ştiu dacă evenimentul s-a anulat. Nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic", a spus Halep, la Digi Sport.

Ea a confirmat faptul că va evolua pentru echipa României de Cupa Federaţiei în 2022, în întâlnirea cu Polonia: "Sută la sută joc, chiar am spus înainte ca domnul Dobre (n.r. - antrenorul ei) să fie căpitan că voi juca. Îmi doresc tare mult să câştigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentur baraj. Eu sper şi cred cu tărie că avem şanse să ne calificăm la turneul final".

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pe afişul turneului caritabil Africa Cares mai erau prezente figuri importante ale tenisului, Venus Williams, Martina Hingis, Iga Swiatek şi Sloane Stephens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.