Simona Halep, locul 6 WTA, va evolua duminică în primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing, în compania suedezei Rebecca Peterson, venită din calificări, conform programului anunţat de organizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Confruntarea va fi a doua de pe terenul Lotus, după un meci între două chinezoaice: Xinyu Wang (164 WTA) – Yafan Wang (48 WTA), programat la ora locală 12.30 (07.30, ora României).

Halep şi Peterson s-au mai întâlnit o dată, în 2013, când Halep a câştigat cu 6-4, 6-0, în turul I al turneului de la Bastad.

În vârstă de 24 de ani, suedeza este pe locul 53 WTA, aproape de cea mai bună clasare din carieră, locul 52. Ea are un sezon reuşit, în care a câştigat primul trofeu din carieră, la Nanchang, la 15 septembrie, după 6-2, 6-0, cu Elena Ribakina din Kazahstan, în finală.

La Beijing, ea le-a întrecut în calificări pe chinezoaica Fang Ying Xun, locul 227 WTA, scor 7-6 (4), 6-4, şi de japoneza Misaki Doi, locul 75 WTA, scor 6-1, 6-7 (3), 6-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.